Proffstore IT-laboratory Office - Desing in HQ Design Studio - photo 1
Proffstore IT-laboratory Office - Desing in HQ Design Studio - photo 2
Proffstore IT-laboratory Office - Desing in HQ Design Studio - photo 3
Proffstore IT-laboratory Office - Desing in HQ Design Studio - photo 4
Proffstore IT-laboratory Office - Desing in HQ Design Studio - photo 5
Proffstore IT-laboratory Office - Desing in HQ Design Studio - photo 6
Proffstore IT-laboratory Office - Desing in HQ Design Studio - photo 7
Proffstore IT-laboratory Office - Desing in HQ Design Studio - photo 8
INTERIORS
96.6 m2

Proffstore IT-laboratory Office

Old lecture hall was turned into an open space with four areas: auditorium, lab, production and training. The colours used were in the company's corporate palette: neutral grey, white and orange. Glass partitions in aluminium trimming visually lightens laboratory space preserving well thought zoning